Reklama
 
Blog | Jan Pražák

A je šmytec

Během včerejška rozeslala redakce Respektu mail zdejším psavcům, že platforma blogu na tomto médiu v říjnu skončí. Konec, šmytec, šlus, tjádydádydá bum bum.

Důvodem je dle redakce potřeba ušetřit, nu, o něco takového se dneska snaží asi každý, kdo má špetku rozumu. Konec zdejších blogů je sice podle mého názoru škoda, ale nechci to nějak dlouze komentovat, protože Respekt na to má právo, tenhle internetový portál je jeho vlastnictvím.

Každý z nás pisálků na to může zareagovat v zásadě trojím způsobem. Buď si založit, začít používat a spravovat blogové stránky vlastní nebo se přifařit někam jinam, případně se na to vykašlat a skončit.

Já jsem se po obdržení jisté nabídky rozhodl pro ten druhý způsob a na svou zdejší blogerskou aktivitu navážu na janprazak.bloguji.cool. Budu tam publikovat podobně jako jsem činil zde, tedy plus mínus jeden článek za týden, a ten první jsem tam už dal. Pokud vás mé zdejší duchaprázdná a paskviloidní tvorba oslovila, rád vás tam uvítám, pokud ne, aspoň budete mít ode mě pokoj.

Mějte se krásně a díky za přízeň.

Reklama